Monday, May 17, 2010

16.05.2010

Alhamdulillah...itu ucapan yg termampu nak disebut nak di lafaz...selesai sudah majlis yg dianjurkan oleh kawan-kawan di Negeri Perak...majlis yg saya ikuti itu meninggalkan seribu satu cerita...apapun tahniah dan sekalung penghargaan buat teman-teman PSGSM Perak yang bekerja keras menjayakan Hari Legasi yang diadakan di sekitar Sg. Siput.

Selesai sudah majlis yang masih tak selesai, badan yg letih teramat sangat kerana 4 hari berturut asyik berdiri dalam tempoh jangka masa yg lama..nak buat macam mana kalau umur makin meningkat itu la yang berlaku....badan tak kuat dahhh hehehe...

Sekali lagi, terima kasih dan tahniah buat saudara ku sekalian, Abg Jai, Abg Mirza, Kak Shila, Azman, Kama dan lain-lain lagi...susah senang kita hadapi bersama...kita Saudara SeGayong!

1 comment:

 1. Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan kenalah kita tentang hakikat bangsa ini.

  Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal Si Kitul dan Raja Mandeliar yang mencari peluang dan ruang untuk melumpuhkan bangsa ini, iaitu:-

  (a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
  (b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
  (c) Jom Kenali Dr Maza & Co
  (d) Ahlul Bait Yang Dicerca
  (e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
  (f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
  (g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

  FAKEH KHALIFAH SAKA

  ReplyDelete